Om

Här på sidan visar jag lite smått och gott som jag syr och pysslar med. Är du intresserad av något som jag gör så skicka gärna ett mail så svarar jag så fort jag kan.

evabrittj@gmail.com

 

17 thoughts on “Om

 1. Hej

  Vilka fina kläder du syr!! Jag skulle gärna vilja beställa en mössa till min Casper som är 4 år. Har du molntyg, i så fall skulle jag gärna vilja ha det med namn och någon stämpel 🙂
  Mvh Chatrine Pedersen

 2. Hej igen
  Vad glad jag blir att du har molntyg!! Då vill jag gärna beställa en i rött tyg med bokstavsstil nr 2. Namnet är Casper och han är 4 år. Jag skulle gärna vilja ha en nyckelpiga som stämpel(om du inte tror det blir för mycket) 🙂
  Hur lång är leveransen och vad kostar den?
  Mvh Chatrine Pedersen

 3. Hej!!
  Idag kom mössorna fram och de var jätte fina båda två och passade perfekt 🙂 Tack snälla du för att jag fick 2 mössor!!! Jag har betalat in pengarna och har du inte fått dem så kommer de när som helst!!

  Ha det så gott i solen 🙂

  Mvh Chatrine Pedersen

 4. Hej!

  Jag är intresserad av att beställa ett flaggspel med min dotters namn på. Tänkte ha det i hennes rum. Cerise färger, vitt och något fint påhitt från Er!:)

  Hör av dig!!

  / Helen

 5. Vilka jätte fina grejer du gör, är riktigt imponerad !! Undrar om du har någon beskrivning för en som inte är lika van att sy, på tightsen?

 6. Hej!
  Tack så mycket!
  Jag har arbetat fram ett eget mönster efter att ha testat lite fram och tillbaka. Jag ska försöka att rita upp ett med mått och fotografera, så kan jag skicka det till din mail om du vill.
  Vänligen Eva-Britt

 7. Hejsan!
  Är intresserad av dina vimplar, du får gärna maila mig prislista för dessa. Om du har priser för övriga saker som du säljer får du gärna skicka med det åxå då du gör väldigt mycket fina saker!

  Tack, Hanna.

 8. Hej!
  Jag undrar vad du har för tyger och vad en mössa kostar med namn på till en 5 månaders kille? och en till en på 6 år 🙂

  Mvh Louise

 9. Hej! Vad har du för priser på tex: mössorna med namn och tryck? Och även one piece? Mvh

 10. Hej! En kvinna vid namn Melinda sålde en mössa du sytt till hennes dotter. Spetskant runt och så stod de Noella på och bokstäverna va gjorda i olika tyger. Jag skulle vara intresserad av en sådan mössa beroende på pris. Vet du vilken jag menar?

 11. Skulle vilja beställa en tjejmössa i nåt gulligt tyg( ev cerise/rosa eller annat förslag ), med namn Heylin påsytt, gärna enfärgat där namnet e. Å även en onepiece med Heylin på rumpan. Va blir priset? Hon drar storlek 80 o e 16 månader. Tack

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *